Volleybalvereniging Revoc/VCB

Lidmaatschap

Welkom bij volleybalvereniging Revoc/VCB! Kom eens vrijblijvend kijken of kom een keertje mee doen met een training.

Jeugdleden

Kennismaking
Je zoon/dochter is van harte welkom om te komen kijken naar een volleybaltraining!

Je zoon/dochter mag 3 x gratis een training bij te wonen.  Na die 3 keer beslis je of je zoon/dochter lid wordt van de volleybalvereniging. De trainingen zijn voor CMV nivo 1 en 2 op vrijdagavond tussen 17:00 uur en 18:00 uur. CMV nivo 3 en 4 op vrijdagavond van 18:00 tot 19:15 uur, net zoals CMV nivo 5 en 6. Nivo 4 t/m 6 trainen nog een extra keer op dinsdagavond van 18:00-19:30 uur.

Is je zoon/dochter tussen de 6 en 12 jaar? Dan kan ze starten met trainen op 3 momenten: na de competitie in april/mei, na de zomervakantie en na de kerstvakantie (of zoveel eerder als er trainingsplekken vrij zijn). Je kunt je vast aanmelden door een mailtje te sturen naar secretariaat@revocvcb.nl.  Zodra er een plaatsje vrij is start je met de trainingen en ontvang je een uitnodiging.

Is je zoon/dochter ouder dan 12 jaar? Stuur dan een mailtje naar tcjeugd@revocvcb.nl. Je kind start in de groep die de TC Jeugd samen met de trainer het beste passend vindt voor je kind, afhankelijk van de leeftijd en spelervaring.

 

Aanmelding

Na de gratis trainingen meldt je dan aan als lid. Je vult hiervoor het digitale aanmeldingsformulier aan op de website. De contributie- en eventueel de competitiegelden worden via automatische incasso vooraf twee keer per jaar geïnd.

 

Cool Moves Volleybal

Jeugdleden tot ongeveer 12 jaar spelen het zogenaamd Cool Moves Volleybal (CMV). In een zestal niveaus leren kinderen stap voor stap spelenderwijs te volleyballen. De wedstrijden van de CMV zijn op zondag en worden voor niveau 1 t/m 3 in toernooivorm gespeeld.

Uitgangspunt is dat ieder kind deel neemt aan de competitie. De trainer(s) geeft aan wanneer het kind er aan toe is om deel te nemen aan de CMV competitie.

 

Sportkleding

Sportkleding is vereist en zorg voor gymschoenen met een witte zool. Kniebeschermers zijn niet nodig. Na de training mag je kind zich douchen in de sporthal (we stimuleren dit als vereniging).

 

Veiligheid

Heeft je kind lang haar? Maak het haar dan vast met een elastiekje. Laat je kind ook geen sieraden dragen naar de training. Neem geen waardevolle spullen mee en laat geen spullen achter in het kleedlokaal.

 

Contactgegevens

De trainingen voor nivo 1 en 2 worden verzorgd door Kim Mennen.

De trainingen voor nivo 3 en 4 worden verzorgd door Carolien van der Vorst en Bas Jansen.

Bart Stinges traint op vrijdagavond nivo 5 en 6. Terwijl de extra training op dinsdagavond wordt verzorgt door Suzanne Luys.

Afmelden voor een training dus graag bij de betreffende trainer. Contactgegevens zijn beschikbaar in het infobulletin.

 

Klik hier voor het "Aanmeldformulier"